Post Top Ad

1:27 AM

Lip Conditioner Luscious Rose Vanilla 9 Ekstra Sebab Kenapa Perapi Bibir Ini Harus Menjadi Pilihan Unik Versatile Pelbagai Fungsi

by , in
sekarang, budak2 sekolah menengah pun dah pandai ber-lip-balm ke sekolah, wow ^_^ (dah remaja kan..) i'm impressed.. ada banyak jenama produk penjagaan & rawatan bibir di pasaran yg ternyata bagus2 belaka, macam2 perisa ada. tapi ramai juga yg masih belum berpuashati sepenuhnya & ramai yg masih hampa dgn kesannya yg tak seberapa, including me. well..¿ perlukah u all berputus asa¿ please, don't..
12:51 AM

Jus Kunyit Lemon Madu Minuman Detoks Harian Awet Muda Tona Kulit Sekata Rawat Jerawat Menyerikan Wajah Menyihatkan Rahim

by , in

sebelum i bagi resepi jus kunyit lemon madu yg mudah disediakan & terlajak power ini, elok lah kita ketahui dulu sebahagian dari manfaat kesihatan & kecantikan bahan2 utama jus anggun ini. sumber organik yg diperlukan ialah kunyit hidup atau serbuk kunyit organik, lemon, madu & air masak. here we go..
6:24 PM

Buat Sendiri Minyak Zaitun Perisa Lemon Enak Lazat Berkhasiat Penyedap Masakan Sihat Semulajadi Menyelerakan

by , in

tak payah muqaddimah panjang2 ye.. baca tajuk je u all dah faham keseluruhan cerita.. ok.. i cuma nak bagitau cara2 buat sendiri minyak zaitun perisa lemon yg enak & berkhasiat. asalkan u ada dapur & bahan2 yg diperlukan, u are good to go.. utk u all yg nak amalkan pemakanan bubur oatmeal yg sedap & menyelerakan sambil menguruskan badan, klik link di bawah, follow aje..
10:41 AM

Cara Guna Bamboo Salt Garam Buluh Pudarkan Parut Jerawat Haluskan Pori-Pori Melangsing Pipi Membersih Kulit Melancar Aliran Darah

by , in

i percaya sebahagian besar dari u all dah tahu serba banyak tentang khasiat garam buluh utk kecantikan & kesihatan semulajadi. betul? garam buluh merupakan sejenis anti-oksida yg berkuasa tinggi, mengandungi 76 elemen mineral & mineral sureh yg sedia membantu membersihkan tubuh badan luaran & dalaman serta berupaya memulihkan sel-sel badan yg telah rosak & membantu nyah-toksik dgn berkesan utk melancarkan regenerasi sel-sel dlm badan.
5:20 AM

Formula Kecantikan Organik EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Dibuat Secara Homemade Berjaya Merawat Pelbagai Masalah Kulit Serius Kronik

by , in

my first attempt on organic homemade beauty formula was vitamin C20 beauty serum. masa tu i buat utk rawat masalah kulit sendiri tanpa niat nak jual atau buat bisnes. formula asal sangat simple, hanya guna vitamin c powder & rose water, kacau2 & tampal pd kulit muka yg sudah tidak bermaya lagi. dlm hati, tawakkal aje la..
5:39 AM

Miracle Vitamin C 20% Treatment Serum Rawat Masalah Pori-Pori Sunburned Ekzema Parut Jerawat Kutil Jeragat Kedut Bibir Lebam Kulit Kering Rosak

by , in

why our EmbrazeMe Miracle Vitamin C20 Treatment Serum is so EXCLUSIVE & SPECIAL ?

Manfaat / Benefits of Miracle Vitamin C20 Beauty Serum
Dirumus khas secara homemade, penuh dengan kebaikan sumber organik yg terbukti berkesan utk merawat & mengatasi masalah kulit seperti pori-pori terbuka, sunburned, ekzema, kesan parut hitam, jerawat, kutil-kutil halus, jeragat, kedut, bibir kehitaman / lebam, sel kulit rosak, kulit kering.
11:36 PM

Bamboo Salt Repair Toner Kebaikan Garam Buluh Terbukti Berkesan Sebagai Detoks Luaran Mampu Menyegar Memelihara Memulih Sel Kulit

by , in

why our EmbrazeMe Bamboo Salt Repair Toner is so EXCLUSIVE & SPECIAL ?
kehadiran garam buluh dlm formula penyegar kulit EmbrazeMe merupakan antara rahsia kecantikan terulung wanita Korea yg diamalkan lebih dari 1000 tahun lalu. jom kita cungkil rahsia & kebaikan garam buluh.
9:13 AM

Kebaikan Tea Tree Oil Anti-Kulat Anti-Septik Anti-Bakteria Halang Jangkitan Kuman Sembuh Jerawat Ekzema Kulit Cedera Sunburned

by , in

hari ini, kita boleh jumpa tea tree oil dlm kebanyakan produk penjagaan kecantikan muka, badan & rambut serta bedak & deodorant. ia berpotensi besar dlm memperbaiki keadaan kulit seseorang termasuk merawat jerawat, psoriasis, eczema & lain-lain masalah kulit . tea tree oil juga digunakan utk ubat mulut berbau, kelemumur & jangkitan kuman pd bahagian intim wanita & lelaki.
2:36 AM

Formula Kecantikan EmbrazeMe Dihasilkan Secara Homemade Menggunakan 100% Sumber Organik Tanpa Pengawet Kimia

by , in

Oleh kerana formula kecantikan EmbrazeMe dihasilkan secara homemade menggunakan 100% sumber organik, tanpa pengawet kimia, maka u all WAJIB meletakkanya di dlm peti ais, boleh sayang? terimakasih.. bagus la u all ni, sayang tau.. ^_^ lepas ni jangan tanya lagi kenapa & mengapa harus begitu.. oh!
8:51 AM

Produk Kecantikan Organik Homemade Pertama Di Malaysia Eksklusif Rawat Pelbagai Masalah Kulit Secara Semulajadi Selamat

by , in

Produk kecantikan organik EmbrazeMe dirumus secara homemade tanpa melibatkan penggunaan bahan kimia, pengawet kimia, racun berjadual (seperti hydroquinone & mercury) & pewarna serta haruman sintetik yg boleh mengganggu daya tahan kulit & menjejas kestabilan hormon di masa hadapan.
12:40 AM

Air Mawar Organik Naik Seri Wajah Awet Muda - Rose Water Bahan Asas Utama Formula Kecantikan Organik Homemade EmbrazeMe

by , in

air mawar organik mewakili 90% dari keseluruhan komposisi formula homemade EmbrazeMe, bermakna produk ini termasuk dlm kategori water-based skin care. walaupun water-based, kandungan Lecithin yg tinggi menjadikan produk EmbrazeMe mempunyai kualiti melembap, memulih, menyegar & merawat kulit secara mendalam dgn selamat.
6:08 AM

teknik hapuskan buruk sangka terhadap orang lain melalui alasan positif dan kuasa doa - parktikal dijamin berkesan

by , in

i minta maaf pd semua rakan2 facebook sebab i janji nak tulis entry ni pada 22-April lepas. hmmmm.. sudah 456 jam berlalu, baru i teringat pasal janji manis itu.. tapi i tau u tak marah sebab u memang penyabar & setia, kan? ok. siap muqaddimah, straight to the point..
7:21 PM

law of attraction - bagaimana mengaktifkan hukum tarikan magnet kewangan di saat kekurangan melalui kuasa kesyukuran - positive energy

by , in

ini entry pertama yg i muatkan dlm kategori self-motivation yg i janjikan dulu. ok, i nak cerita pasal law of attraction atau orang kita panggil kuasa tarikan. kita fokus kuasa tarikan utk aktifkan magnet kewangan dulu ye.. i percaya, u all sedia paham tentang law of attraction kan? i bet u know better than i do. jangan pula sesempoinya berkata ilmu ini orang barat punya.. dorang kaji al-quran & jumpa ilmu ni dlm kalam Allah.. dorang pun heran kenapa orang-orang Islam terkebelakang dari banyak segi, sedangkan segala ilmu utk hidup berkelimpahan & kemakmuran sudah termaktub dlm al-quran. jawapannya, kita cuma baca tanpa kaji makna & rahsia di sebaliknya (i tak maksudkan u all.. ni masalah orang2 belah Parsi sana..) i'm not perfect either, only human..
11:55 PM

Sabun Vitamin ACE Collagen Beauty Soap Berkesan Membersih Melembap Memelihara Kulit Dari Pencemaran Bahaya Alat Kosmetik

by , in

Actually, dengan lambakan produk pencuci muka di pasaran dengan pelbagai jenama yg hebat-hebat belaka, kita seakan tenggelam untuk membuat pilihan, setuju? I pun ikut tenggelam timbul, lemas memilih. Sekejap beli ini, sekejap beli itu, beli lagi & lagi, sampai ada rak khusus di rumah yg menempatkan koleksi sabun muka.. hehe.. i suka tengok sabun, comel-comel packaging nya, bagus-bagus belaka fungsi.. mana makcik Yatt tak tergoda ye? erk? tapi itu dulu ye..

10:47 PM

Rutin Penjagaan Kulit Lengkap Menjana Kulit Bersih Segar Cantik Berseri Membersih Melulur Menyegar Melembap Melindung Menyubur

by , in
in order to keep your face looking as youthful as possible, you need to exercise a proper skin care routine, ok? sistem penjagaan kulit yg baik merangkumi aktiviti pre-cleansing, cleansing, exfoliating, toning, moisturizing, protecting & nourishing.
11:17 PM

Produk Kecantikan Organik Homemade EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Tanpa Pengawet Pewarna Sintetik Resepi Unik Semulajadi Selamat

by , in

i tak kan berpatah balik.. sekali i melangkah, penamatnya ialah di puncak sesuatu yg baik, yg memberi kesan pemulihan positif & mampu menyelesaikan masalah ramai orang harus disebarluaskan secepat mungkin kerana i mahu semua orang lain berbahagia & merasa sempurna secepat mungkin.. apakah dengan keadaan kulit yg berjerawat, parut kehitaman berlubang & penuh cela itu tidak mengganggu-gugat tahap keyakinan u untuk berdepan dengan orang ramai barang sedikit pun? jika tidak, EmbrazeMe bukan utk u..
5:51 PM

How Do I Begin - Introducing EmbrazeMe Beauty Skin Care Formula Inspired By Yatt Lateef - Safe Pure Original Unique

by , in

my mission is on the move.. EmbrazeMe Beauty Spirit Organic Homemade Skin Care inspired by Yatt Lateef is in a process of Re-branding & Re-labeling.. mula dijual pada rakan-rakan facebook secara kecil-kecilan bermula julai 2013 hingga sekarang. jualan terkumpul sepanjang 7 bulan ini ialah rm39,000. walaupun hasil jualan tak sebanyak mana, tapi ia merupakan satu pencapaian yg agak luarbiasa buat seorang insan kecil & comel macam i (sila positif ye..) congratulations to me.. alhamdulillah..
3:26 AM

Resepi Kopi Kecantikan Mineral Garam Buluh Buang Toksik Kurus Tambah Tenaga Kekal Sihat Cergas Seri Wajah Awet Muda

by , in

sungguh sudah sekian lama i tak ber-blogging kan? i tau u all rindu kat i kan? hehe.. rindu la tew.. malu nak ngaku tew ^_^ ok, insyallah, mulai hari ini i akan usaha sehabis maksima untuk sentiasa memberikan input terbaru dlm blog ni.. i rasa i nak mula story pasal banyak benda lah.. mungkin nak sentuh sikit-sikit pasal motivasi, kisah kehidupan i ke, boleh? nak cerita juga tentang lain-lain ilmu & pengalaman, pasal apa-apa saje yg boleh menyuntik semangat setiakawan we all together.. tak faham tak pe..

Post Top Ad

Instagram Majestic Persona

My Instagram