Post Top Ad

11:55 PM

Sabun Vitamin ACE Collagen Beauty Soap Berkesan Membersih Melembap Memelihara Kulit Dari Pencemaran Bahaya Alat Kosmetik

by , in

Actually, dengan lambakan produk pencuci muka di pasaran dengan pelbagai jenama yg hebat-hebat belaka, kita seakan tenggelam untuk membuat pilihan, setuju? I pun ikut tenggelam timbul, lemas memilih. Sekejap beli ini, sekejap beli itu, beli lagi & lagi, sampai ada rak khusus di rumah yg menempatkan koleksi sabun muka.. hehe.. i suka tengok sabun, comel-comel packaging nya, bagus-bagus belaka fungsi.. mana makcik Yatt tak tergoda ye? erk? tapi itu dulu ye..

10:47 PM

Rutin Penjagaan Kulit Lengkap Menjana Kulit Bersih Segar Cantik Berseri Membersih Melulur Menyegar Melembap Melindung Menyubur

by , in
in order to keep your face looking as youthful as possible, you need to exercise a proper skin care routine, ok? sistem penjagaan kulit yg baik merangkumi aktiviti pre-cleansing, cleansing, exfoliating, toning, moisturizing, protecting & nourishing.
11:17 PM

Produk Kecantikan Organik Homemade EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Tanpa Pengawet Pewarna Sintetik Resepi Unik Semulajadi Selamat

by , in

i tak kan berpatah balik.. sekali i melangkah, penamatnya ialah di puncak sesuatu yg baik, yg memberi kesan pemulihan positif & mampu menyelesaikan masalah ramai orang harus disebarluaskan secepat mungkin kerana i mahu semua orang lain berbahagia & merasa sempurna secepat mungkin.. apakah dengan keadaan kulit yg berjerawat, parut kehitaman berlubang & penuh cela itu tidak mengganggu-gugat tahap keyakinan u untuk berdepan dengan orang ramai barang sedikit pun? jika tidak, EmbrazeMe bukan utk u..
5:51 PM

How Do I Begin - Introducing EmbrazeMe Beauty Skin Care Formula Inspired By Yatt Lateef - Safe Pure Original Unique

by , in

my mission is on the move.. EmbrazeMe Beauty Spirit Organic Homemade Skin Care inspired by Yatt Lateef is in a process of Re-branding & Re-labeling.. mula dijual pada rakan-rakan facebook secara kecil-kecilan bermula julai 2013 hingga sekarang. jualan terkumpul sepanjang 7 bulan ini ialah rm39,000. walaupun hasil jualan tak sebanyak mana, tapi ia merupakan satu pencapaian yg agak luarbiasa buat seorang insan kecil & comel macam i (sila positif ye..) congratulations to me.. alhamdulillah..
3:26 AM

Resepi Kopi Kecantikan Mineral Garam Buluh Buang Toksik Kurus Tambah Tenaga Kekal Sihat Cergas Seri Wajah Awet Muda

by , in

sungguh sudah sekian lama i tak ber-blogging kan? i tau u all rindu kat i kan? hehe.. rindu la tew.. malu nak ngaku tew ^_^ ok, insyallah, mulai hari ini i akan usaha sehabis maksima untuk sentiasa memberikan input terbaru dlm blog ni.. i rasa i nak mula story pasal banyak benda lah.. mungkin nak sentuh sikit-sikit pasal motivasi, kisah kehidupan i ke, boleh? nak cerita juga tentang lain-lain ilmu & pengalaman, pasal apa-apa saje yg boleh menyuntik semangat setiakawan we all together.. tak faham tak pe..

Post Top Ad

Instagram Majestic Persona

My Instagram