Post Top Ad

7:21 PM

law of attraction - bagaimana mengaktifkan hukum tarikan magnet kewangan di saat kekurangan melalui kuasa kesyukuran - positive energy

by , in

ini entry pertama yg i muatkan dlm kategori self-motivation yg i janjikan dulu. ok, i nak cerita pasal law of attraction atau orang kita panggil kuasa tarikan. kita fokus kuasa tarikan utk aktifkan magnet kewangan dulu ye.. i percaya, u all sedia paham tentang law of attraction kan? i bet u know better than i do. jangan pula sesempoinya berkata ilmu ini orang barat punya.. dorang kaji al-quran & jumpa ilmu ni dlm kalam Allah.. dorang pun heran kenapa orang-orang Islam terkebelakang dari banyak segi, sedangkan segala ilmu utk hidup berkelimpahan & kemakmuran sudah termaktub dlm al-quran. jawapannya, kita cuma baca tanpa kaji makna & rahsia di sebaliknya (i tak maksudkan u all.. ni masalah orang2 belah Parsi sana..) i'm not perfect either, only human..

Post Top Ad

Instagram Majestic Persona

My Instagram