Follow My Instagram

law of attraction - bagaimana mengaktifkan hukum tarikan magnet kewangan di saat kekurangan melalui kuasa kesyukuran - positive energy


ini entry pertama yg i muatkan dlm kategori self-motivation yg i janjikan dulu. ok, i nak cerita pasal law of attraction atau orang kita panggil kuasa tarikan. kita fokus kuasa tarikan utk aktifkan magnet kewangan dulu ye.. i percaya, u all sedia paham tentang law of attraction kan? i bet u know better than i do. jangan pula sesempoinya berkata ilmu ini orang barat punya.. dorang kaji al-quran & jumpa ilmu ni dlm kalam Allah.. dorang pun heran kenapa orang-orang Islam terkebelakang dari banyak segi, sedangkan segala ilmu utk hidup berkelimpahan & kemakmuran sudah termaktub dlm al-quran. jawapannya, kita cuma baca tanpa kaji makna & rahsia di sebaliknya (i tak maksudkan u all.. ni masalah orang2 belah Parsi sana..) i'm not perfect either, only human..

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts