Follow My Instagram

Ancient Minerals Anti-Stress Toner Daily Beauty Booster Penyegar Semburan Mineral Purba Manfaat Menyerlah Aura Pesona Wajah Segar Tenang Yakin Diri Semangat Positif

Kandungan utama dlm rumusan penyegar muka EmbrazeMe terdiri dari gabungan Air Mineral Evian, Air Mawar Timur Tengah, Minyak Pati Bunga-Bungaan serta Mineral Purba yg terbukti dgn khasiat penyembuhan & nyah-toksin secara luaran & dalaman iaitu Minyak Magnesium & Garam Epsom & Garam Bukit Pink Himalaya (yg telah diruqyah ayat2 as-syifa' & doa2 terpilih utk naik seri & menarik hal2 positif dlm hidup, insyallah..)

Balsam Pelindung Matahari Tepung Ubi Kayu Boleh Dijadikan Masker Siang Malam Selamat Dibawa Tidur Dijamin Tidak Menyumbat Liang Pori

Balsam Pelindung Matahari (Sunblock Blemish Mousse) Satu-satunya formula Homemade Organic Sunblock Dengan Tambahan Tepung Ubi Kayu, Tanah Liat Perancis & Serbuk Mineral Boleh Dijadikan Masker Siang & Malam! Selamat Dibawa Tidur. Dijamin Tidak Menyumbat Pori-Pori. Wajah Cerah Gebu Sekata Selepas Kali Pertama Memakainya.

Diet Tapi Tak Kurus Mungkin Usus Anda Didiami Parasit Atau Bakteria Jahat Yang Memperlahan Sistem Metabolisma Badan


sebenarnya i ni tak gemuk, kurus pun tidak, kata orang, sedang-sedang aja la.. tapi i sentiasa ada masalah bloated, angin, gas & asid, juga masalah lemak tepu yg lama & bendungan air yg berlebihan dlm badan due to slow digestive system.

MSM Sulfur 15% Perfecting Essence - Lotion Pelembap Pati Mineral Organik Homemade Bermutu Tinggi Melindungi & Memperbaharui Sel-Sel Kulit

TERBUKTI! MSM Sulfur 15% Perfecting Essence, berjaya mengurangkan & menyelesaikan masalah 'double chin' & sembap muka.

alhamdulillah.. i'm so grateful for my latest formulation of MSM Sulfur 15% Perfecting Essence as it does a great job at locking my sunblock & powder in place for four hours & above. my skin tetap kelihatan segar walaupun sudah berjam2 berpanas & berpeluh sakan.

Testimoni & Review - Kenali Wajah Gembira Baca Perasaan Mereka Setelah Menggunakan Produk Kecantikan Homemade EmbrazeMe 1

Happy face with SBBL Medium Pink - SBBL Dijadikan Alas Bedak, Menambah Pesona Kecantikan Bila Bersolek Sederhana.

Kenali Wajah Gembira Baca Perasaan Mereka Setelah Menggunakan Produk Homemade Sunblock SPF35 Blemish Lotion

Miracle Treatment Cream - Formula Krim Rawatan Pemulihan & Pembaharuan Sel Kulit Terhebat Masa Kini Semestinya Organic & Homemade

MTC = Miracle Treatment Cream merupakan formula krim eksklusif terbaru dlm rangkaian penjagaan kecantikan EmbrazeMe organic homemade skin care. i telah agihkan sample MTC kpd semua agen2 EM = EmbrazeMe & pelanggan2 setia EM secara percuma utk mendapatkan maklumbalas positif & negatif sebelum mengambil keputusan menjualnya di pasaran pelanggan seluruh Malaysia.

Sunblock Blemish Lotion Daily Protector Bedak Asas Cecair Tidak Melekit Mudah Rata Dwi Fungsi Kulit Cerah Lembut Halus Gebu Tanpa Bedak dan Solekan Tebal Lagi

alhamdulillah.. akhirnya berkat sokongan padu keluarga & rakan2 serta semangat yg sentiasa memuncak, i berjaya siapkan my exclusive project on a new homemade organic beauty formula, sunblock blemish lotion with spf30++ yg ditunggu2 sejak Disember 2014. Satu2-nya bedak asas berpelindung matahari terulung di Malaysia yg boleh dijadikan masker & dibawa tidur kerana ia bebas dari segala jenis bahan kimia berbahaya! Kenapa I sanggup bergadai masa, wang & tenaga utk buat sendiri sunblock ini?

Lip Conditioner Luscious Rose Vanilla 9 Ekstra Sebab Kenapa Perapi Bibir Ini Harus Menjadi Pilihan Unik Versatile Pelbagai Fungsi

sekarang, budak2 sekolah menengah pun dah pandai ber-lip-balm ke sekolah, wow ^_^ (dah remaja kan..) i'm impressed.. ada banyak jenama produk penjagaan & rawatan bibir di pasaran yg ternyata bagus2 belaka, macam2 perisa ada. tapi ramai juga yg masih belum berpuashati sepenuhnya & ramai yg masih hampa dgn kesannya yg tak seberapa, including me. well..¿ perlukah u all berputus asa¿ please, don't..

Jus Kunyit Lemon Madu Minuman Detoks Harian Awet Muda Tona Kulit Sekata Rawat Jerawat Menyerikan Wajah Menyihatkan Rahim


sebelum i bagi resepi jus kunyit lemon madu yg mudah disediakan & terlajak power ini, elok lah kita ketahui dulu sebahagian dari manfaat kesihatan & kecantikan bahan2 utama jus anggun ini. sumber organik yg diperlukan ialah kunyit hidup atau serbuk kunyit organik, lemon, madu & air masak. here we go..

Buat Sendiri Minyak Zaitun Perisa Lemon Enak Lazat Berkhasiat Penyedap Masakan Sihat Semulajadi Menyelerakan


tak payah muqaddimah panjang2 ye.. baca tajuk je u all dah faham keseluruhan cerita.. ok.. i cuma nak bagitau cara2 buat sendiri minyak zaitun perisa lemon yg enak & berkhasiat. asalkan u ada dapur & bahan2 yg diperlukan, u are good to go.. utk u all yg nak amalkan pemakanan bubur oatmeal yg sedap & menyelerakan sambil menguruskan badan, klik link di bawah, follow aje..

Cara Guna Bamboo Salt Garam Buluh Pudarkan Parut Jerawat Haluskan Pori-Pori Melangsing Pipi Membersih Kulit Melancar Aliran Darah


i percaya sebahagian besar dari u all dah tahu serba banyak tentang khasiat garam buluh utk kecantikan & kesihatan semulajadi. betul? garam buluh merupakan sejenis anti-oksida yg berkuasa tinggi, mengandungi 76 elemen mineral & mineral sureh yg sedia membantu membersihkan tubuh badan luaran & dalaman serta berupaya memulihkan sel-sel badan yg telah rosak & membantu nyah-toksik dgn berkesan utk melancarkan regenerasi sel-sel dlm badan.

Formula Kecantikan Organik EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Dibuat Secara Homemade Berjaya Merawat Pelbagai Masalah Kulit Serius Kronik


my first attempt on organic homemade beauty formula was vitamin C20 beauty serum. masa tu i buat utk rawat masalah kulit sendiri tanpa niat nak jual atau buat bisnes. formula asal sangat simple, hanya guna vitamin c powder & rose water, kacau2 & tampal pd kulit muka yg sudah tidak bermaya lagi. dlm hati, tawakkal aje la..

Miracle Vitamin C 20% Treatment Serum Rawat Masalah Pori-Pori Sunburned Ekzema Parut Jerawat Kutil Jeragat Kedut Bibir Lebam Kulit Kering Rosak


why our EmbrazeMe Miracle Vitamin C20 Treatment Serum is so EXCLUSIVE & SPECIAL ?

Manfaat / Benefits of Miracle Vitamin C20 Beauty Serum
Dirumus khas secara homemade, penuh dengan kebaikan sumber organik yg terbukti berkesan utk merawat & mengatasi masalah kulit seperti pori-pori terbuka, sunburned, ekzema, kesan parut hitam, jerawat, kutil-kutil halus, jeragat, kedut, bibir kehitaman / lebam, sel kulit rosak, kulit kering.

Bamboo Salt Repair Toner Kebaikan Garam Buluh Terbukti Berkesan Sebagai Detoks Luaran Mampu Menyegar Memelihara Memulih Sel Kulit


why our EmbrazeMe Bamboo Salt Repair Toner is so EXCLUSIVE & SPECIAL ?
kehadiran garam buluh dlm formula penyegar kulit EmbrazeMe merupakan antara rahsia kecantikan terulung wanita Korea yg diamalkan lebih dari 1000 tahun lalu. jom kita cungkil rahsia & kebaikan garam buluh.

Kebaikan Tea Tree Oil Anti-Kulat Anti-Septik Anti-Bakteria Halang Jangkitan Kuman Sembuh Jerawat Ekzema Kulit Cedera Sunburned


hari ini, kita boleh jumpa tea tree oil dlm kebanyakan produk penjagaan kecantikan muka, badan & rambut serta bedak & deodorant. ia berpotensi besar dlm memperbaiki keadaan kulit seseorang termasuk merawat jerawat, psoriasis, eczema & lain-lain masalah kulit . tea tree oil juga digunakan utk ubat mulut berbau, kelemumur & jangkitan kuman pd bahagian intim wanita & lelaki.

Formula Kecantikan EmbrazeMe Dihasilkan Secara Homemade Menggunakan 100% Sumber Organik Tanpa Pengawet Kimia


Oleh kerana formula kecantikan EmbrazeMe dihasilkan secara homemade menggunakan 100% sumber organik, tanpa pengawet kimia, maka u all WAJIB meletakkanya di dlm peti ais, boleh sayang? terimakasih.. bagus la u all ni, sayang tau.. ^_^ lepas ni jangan tanya lagi kenapa & mengapa harus begitu.. oh!

Produk Kecantikan Organik Homemade Pertama Di Malaysia Eksklusif Rawat Pelbagai Masalah Kulit Secara Semulajadi Selamat


Produk kecantikan organik EmbrazeMe dirumus secara homemade tanpa melibatkan penggunaan bahan kimia, pengawet kimia, racun berjadual (seperti hydroquinone & mercury) & pewarna serta haruman sintetik yg boleh mengganggu daya tahan kulit & menjejas kestabilan hormon di masa hadapan.

Air Mawar Organik Naik Seri Wajah Awet Muda - Rose Water Bahan Asas Utama Formula Kecantikan Organik Homemade EmbrazeMe


air mawar organik mewakili 90% dari keseluruhan komposisi formula homemade EmbrazeMe, bermakna produk ini termasuk dlm kategori water-based skin care. walaupun water-based, kandungan Lecithin yg tinggi menjadikan produk EmbrazeMe mempunyai kualiti melembap, memulih, menyegar & merawat kulit secara mendalam dgn selamat.

teknik hapuskan buruk sangka terhadap orang lain melalui alasan positif dan kuasa doa - parktikal dijamin berkesan


i minta maaf pd semua rakan2 facebook sebab i janji nak tulis entry ni pada 22-April lepas. hmmmm.. sudah 456 jam berlalu, baru i teringat pasal janji manis itu.. tapi i tau u tak marah sebab u memang penyabar & setia, kan? ok. siap muqaddimah, straight to the point..

law of attraction - bagaimana mengaktifkan hukum tarikan magnet kewangan di saat kekurangan melalui kuasa kesyukuran - positive energy


ini entry pertama yg i muatkan dlm kategori self-motivation yg i janjikan dulu. ok, i nak cerita pasal law of attraction atau orang kita panggil kuasa tarikan. kita fokus kuasa tarikan utk aktifkan magnet kewangan dulu ye.. i percaya, u all sedia paham tentang law of attraction kan? i bet u know better than i do. jangan pula sesempoinya berkata ilmu ini orang barat punya.. dorang kaji al-quran & jumpa ilmu ni dlm kalam Allah.. dorang pun heran kenapa orang-orang Islam terkebelakang dari banyak segi, sedangkan segala ilmu utk hidup berkelimpahan & kemakmuran sudah termaktub dlm al-quran. jawapannya, kita cuma baca tanpa kaji makna & rahsia di sebaliknya (i tak maksudkan u all.. ni masalah orang2 belah Parsi sana..) i'm not perfect either, only human..

Sabun Vitamin ACE Collagen Beauty Soap Berkesan Membersih Melembap Memelihara Kulit Dari Pencemaran Bahaya Alat Kosmetik


Actually, dengan lambakan produk pencuci muka di pasaran dengan pelbagai jenama yg hebat-hebat belaka, kita seakan tenggelam untuk membuat pilihan, setuju? I pun ikut tenggelam timbul, lemas memilih. Sekejap beli ini, sekejap beli itu, beli lagi & lagi, sampai ada rak khusus di rumah yg menempatkan koleksi sabun muka.. hehe.. i suka tengok sabun, comel-comel packaging nya, bagus-bagus belaka fungsi.. mana makcik Yatt tak tergoda ye? erk? tapi itu dulu ye..

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts