Follow My Instagram

fleur's acne soap sabun pencerah kulit dari ekstrak herba rawat kulit berjerawat pori pori terbuka tompok hitam warna tak sekata

Assalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hug & kisses.. 

lama betul rasanya i tak menulis kat blog ni. nanti kalo u all terjumpa ayat-ayat yg agak pelik atau kedengaran songsang, i harap u all maafkan i sebab dah lama sangat tak menulis kan.. otak lemau, jari lemau, semua pun lemau.. ye la.. ye la.. i nak story la ni..

sebenarnya i terbeli sabun ni minggu lepas sebab nak bagi sara mencuba, sebab saban bulan anak dara i akan panik lain macam sebab diserang oleh kemunculan jarawat yg agak banyak di kawasan dahinya itu. alhamdulillah kawasan-kawasan lain seperti pipi, hidung & dagu sentiasa bebas dari serangan jerawat itu, tiada masalah serius..

 
135G -Acne Soap with Herbal Extracts Fleur's- Pakistan
Normal Price SM RM35 / SS RM38
Best Buy SM RM30 / SS RM33
---------- termasuk pos laju ----------
updated 12/01/2013 ( Out of Stock! )
( rujuk ruang left-sidebar utk mengetahui harga Special Offer terkini )
( jika Special Offer telah tamat, sentiasa guna harga Best Buy )

sebelum ni, i bagi sara guna sabun lavender hemani, kesannya sangat baik, jerawat pasir di bahagian dahi dia dah hilang. cuma ada sikit kesan merah-merah. jerawat pasir ni hanya tumbuh berkeliaran jika dia berpeluh berlebihan terutamanya semasa aktiviti ko-kurikulum & PJ di sekolah (ayat ni sara yg ajar).

skang ni, ada spesis jerawat baru yg agak besar & kemerahan akan muncul di kawasan dahinya itu, iaitu ketika dia bla bla pok pek pok pek (biasa la kan.. anak dara kan..) so i bagi sara cuba sabun fleur's acne soap with herbal extracts ni. kesannya? syukur.. jerawat makin mengecut, tinggal lagi dua biji jerawat yg agak degil di tengah-tengah kening, insyallah akan susut & menghilang dalam masa beberapa hari lagi. i minta sara supaya bersabar walaupun i sendiri rasa macam tak sabar2 nak tengok jerawat tu hilang. skang i perlu bersabar bersama sara.

Kebaikan Fleur's Acne Soap with Herbal Extracts :- 
i tulis english eih? skang ni i tak berapa rajin nak menterjemah, tambahan plak kamus longman kesayangan i tu dah koyak rabak. nanti bila i rajin i tolong terjemah ye.. ye? terimakasih..
  • containing herbal extracts with high content of vitamin E, this soap is a natural skin cleanser with a non-drying effect that washes away impurities & dirt.
  • it is specially formulated to provide a gentle & effective care for skin problems such as impurities (tanda-tanda cela), pimples (jerawat) & dilated pores (pori-pori terbuka).
  • in addition, its formula ensures that it also reduces acne, brown & blemished freckles to give you a clear & glowing complexion.
How to use :-
  • rinse your skin with water. gently massage soap on your skin then rinse off thoroughly. pet dry, then follow with toning & moisturizing. to be used twice a day on a daily basis (morning & night).
Ingredients :-
  • sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua, fragrance, glycerin, vitamin E, EDTA (antioxidant) & herbal extracts. 
Thank you for reading.. like !

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts